Liežuvio užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvio užkandis


INGREDIENTAI:

0,5kg jautienos liežuvio,
2-3 pipirai,
1-2 lauro lapeliai,
25g druskos,
2-3 skiltelės česnako,
truputis cukraus.


GAMINIMAS:

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikomas šaltoje patalpoje 7-8 dienas. Po to verdamas pasūdytame vandenyje su prieskoniais 2-3val. Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (pašalinamas baltas paviršiaus sluoksnelis), atšalęs supjaustomas plonais griežinėliais.

Pastabos:
Prie liežuvio atskirai duodama majonezo arba krienų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668