Sotusis omletas (Jolantos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sotusis omletas (Jolantos)


INGREDIENTAI:

1 bulvė,
1 skiltelė česnako,
4-5 kiaušiniai,
1 svogūno galvutė,
1 morka arba šiek tiek pievagrybių,
1 indelis marinuotų žirnelių,
dešros arba šoninės,
tarkuoto sūrio,
truputis aliejaus kepimui,
prieskonių pagal skonį.


GAMINIMAS:

Bulvę nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, morką sutarkuojame (o jei dėsite pievagrybius- juos smulkiai supjaustome), svogūną irgi smulkiai supjaustome, sudedame supjaustytą dešrą arba šoninę, išpaudžiame česnaką, sudedame prieskonius.

Viską sudedame į keptuvę ir apkepiname. Tuomet suberiame žirnelius ir užpilame plaktais kiaušiniais. Jei patinka, galite užbarstyti krapų. Omletą kepame uždengę keptuvę dangčiu, nemaišydami. Paskui atsargiai "blyną" apverčiame, užberiame tarkuoto sūrio ir dar kiek pakepiname uždengę dangtį, kol sūris išsilydys. Omletą patiekiame karštą. Skanaus!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668