Bananinis keksas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bananinis keksas


INGREDIENTAI:

300 g miltų;
200 g cukraus;
3 bananai;
4 kiaušiniai;
3 valg. š. grietinės;
2 arb. š. kepimo miltelių;
2 valg. š įvairių vaisių cukrinukų (cukatų);
15 g vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
2 valg. š. sviesto formai patepti;
2 valg. š. džiūvėsėlių formai pabarstyti;
100 g šokolado.


GAMINIMAS:

Bananus sutrinti su grietine, sudėti vaisių cukrinukus (cukatas), druską ir supilti 100 g cukraus. Kiaušinius išplakti, pamažu supilti likusį cukrų, plakant suberti vanilinį cukrų. Tada suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliai. Po truputį sudėti viską į bananų masę ir maišyti, kol tešla taps vientisa. Paruoštą tešlą supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą. Kepti 170°C temperatūros orkaitėje 45-55 min. Dar šiltą keksą aplieti tirpintu šokoladu ir palikti atvėsti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668