Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)


INGREDIENTAI:

500 g paruoštos tešlos,
60 g sviesto,
pipirų,
350 g sūrio,
3 kiaušiniai,
krapų,
petražolių,
svogūnų laiškų,
kervelių.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviestą. Ant lentos padėkite maždaug 30 cm ilgumo tešlos lakštą. Teptuku suvilgykite ją lydytu sviestu. Ant pirmojo uždėkite antrą tešlos sluoksnį ir jį suvilgykite sviestu; tą patį padarykite su trečiu sluoksniu.

Peiliu supjaustykite tešlą į keturias vienodo plonumo juostas. Viename juostos gale padėkite pusę šaukšto įdaro, juostą suvyniokite trikampiu. aptepkite kiaušiniu, kepkite 20-25 minutes karštoje orkaitėje.

Sūrio įdaras: sūrį pusantros valandos pamirkykite šaltame vandenyje. Nuvarvinkite, nusausinkite marle arba popierine servetėle. Susmulkinkite žalumynus (vietoj krapų galima dėti pelerūnų). Sūrį sutrupinkite gana stambiais grumsteliais, suberkite žalumynus, įmuškite pirma vieną visą kiaušinį, po to įdėkite vieną trynį; jei reikia, įdėkite dalį trečiojo kiaušinio, kad masė būtų nelabai skysta. Įberkite pipirų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668