Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“ receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“


INGREDIENTAI:

40 „Paršelių uodegėlių“:

50 g lydyto sviesto;
100 g cukraus;
Žiupsnelis druskos;
2 arb. š. prieskonių meduoliams
1 arb. š. malto imbiero;
Trinta citrinos žievelė;
2 kiaušiniai;
6 valg. š. baltojo vyno;
300 g miltų;
750 g lydyto sviesto kepimui;
75 g cukraus pudros.


GAMINIMAS:

Tešlai lydytą sviestą, cukrų, druską, prieskonius meduoliams, imbierą, citrinos žievelę, kiaušinius bei miltus sudėti į plakimo dubenį ir minkyti elektriniu maišikliu. Kepimui skirtą lydytą sviestą įkaitinti gruzdintuvėje iki 175°C temperatūros. Ant miltais pabarstytos lentos iškočioti tešlą į 8 mm storio sluoksnį ir supjaustyti 2 cm pločio ir 12 cm ilgio juostelėmis. Jas vynioti ant medinio šaukšto koto ir greitai atsargiai nubraukti į įkaitintus riebalus gruzdintuvėje. „Paršelių uodegėles“ vieną po kitos kepti 3-5 min., kol gražiai parusvės. Paskui dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Pabarstyti cukraus pudra. Patiekti šviežias.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668