Rageliai su abrikosais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rageliai su abrikosais


INGREDIENTAI:

15 ragelių:

200 ml pieno;
500 g miltų;
1 pak. sausų mielių;
2 valg. š. cukraus;
Žiupsnelis druskos;
2 valg. š. sviesto arba margarino;
30 konservuotų abrikosų puselių.


GAMINIMAS:

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis mielėmis. Suberti cukrų, druską, supilti drungną pieną ir sviestą arba margariną. Viską suminkyti į vientisą mielinę tešlą. Jei ji pernelyg lipni, įberti dar šiek tiek miltų. Tešlą uždengti ir apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui dar paminkyti ir iškočioti piršto storio lakštą. Iš tešlos išpjauti 10 cm ilgio ir pločio kvadratėlius (turėtų gautis maždaug 15 kvadratų).

Abrikosų puseles dar kartą perpjauti pusiau ir ant kiekvieno tešlos kvadrato dėti po 4 vaisių ketvirtadalius. Tešlos kvadratėlius susukti įstrižai pradedant nuo kampo. Ragelius dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dar palaikyti 30 min., kad pakiltų. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Ragelius aptepti vandeniu ir kepti 10-15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668