800 g jautienos arba avienos,
300 g raudonųjų ankštinių pipirų (saldžiųjų),
druskos,
pipirų,
70 g sviesto,
250 g pomidorų,
2 kiaušiniai,
chereso vyno.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, sudėkite mėsą ir 10 minučių pakepinkite ant silpnos ugnies. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite ant lentos mėsą ir 150 g ankštinių pipirų, viską gerai sukapokite peiliu.
Puode ištirpinkite 40 g sviesto, pakepinkite jame nuluptus, be sėkliukių pomidorus, labai smulkiai supjaustytus svogūnus ir likusius pipirus. Įberkite prieskonių, sudėkite kapotą mėsą, supilkite 2 išplaktus kiaušinius. Maišant kepkite ant nedidelės ugnies, įpilkite truputį chereso vyno (pagal skonį). Tiekite, kai mėsa bus gerai iškepusi.