Kubietiška kapota mėsa (Picadillo) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)


INGREDIENTAI:

800 g jautienos arba avienos,
300 g raudonųjų ankštinių pipirų (saldžiųjų),
druskos,
pipirų,
70 g sviesto,
250 g pomidorų,
2 kiaušiniai,
chereso vyno.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, sudėkite mėsą ir 10 minučių pakepinkite ant silpnos ugnies. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite ant lentos mėsą ir 150 g ankštinių pipirų, viską gerai sukapokite peiliu.

Puode ištirpinkite 40 g sviesto, pakepinkite jame nuluptus, be sėkliukių pomidorus, labai smulkiai supjaustytus svogūnus ir likusius pipirus. Įberkite prieskonių, sudėkite kapotą mėsą, supilkite 2 išplaktus kiaušinius. Maišant kepkite ant nedidelės ugnies, įpilkite truputį chereso vyno (pagal skonį). Tiekite, kai mėsa bus gerai iškepusi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668