2 kiaušiniai;
4 valg. š. razinų;
10 valg. š. romo;
4 valg. š. juodos arbatos arbatžolių;
250 g grietinėlės;
80 g cukraus;
2 arb. š. želatinos;
1 pak. vanilinio cukraus;
2 valg. š. citrinos sulčių;
½ valg. š. tarkuotos citrinos žievelės.
GAMINIMAS:
Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto vandens indą, kad želatina išsileistų. Tuomet atvėsinti ir įdėti į šaldytuvą.
Kiaušinius išsukti su cukrumi iki purios masės. Supilti romą, kuriame brinko razinos. Į grietinėlę suberti vanilinį cukrų, išplakti plakikliu ir sumaišyti su pradedančia stingti arbatos želė ir kiaušinių masė (truputį grietinėlės palikti papuošimui). Įbėrus 3 šaukštus razinų viską sumaišyti. Masę dėti į desertinius indelius ar tepti ant kepinio ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Prieš patiekiant puošti likusia grietinėle ir razinomis.