Aguonų tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguonų tortas


INGREDIENTAI:

1,5 stiklinės aguonų;
1,5 stiklinės cukraus;
1 stiklinė riešutų;
2 valg. š. razinų;
2 kiaušiniai;
3 papildomi kiaušinių baltymai;
Cinamono;
Gvazdikėlių;
Vanilinio cukraus.

Kremui:

1 stiklinė grietinės;
3-4 valg. š. cukraus;
1 arb. š. vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu, nusunkiamos ir 2-3 kartus sumalamos. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Visi baltymai išplakami iki standžių putų pabarstant kapotais riešutais bei maltomis aguonomis. Tryniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, razinos. Plakti baltymai atsargiai sumaišomi su tryniais. Tešla sukrečiama į dvi torto formas, išteptas riebalais ir pabarstytas džiūvėsėliais. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Kremui grietinė išplakama su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Ataušinti biskvitai pertepami kremu ir sudedami vienas ant kito. Papuošiama kapotais riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668