Vidutinio kietumo biskvitinė tešla receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vidutinio kietumo biskvitinė tešla


INGREDIENTAI:

80 g minkšto sviesto;
80 g cukraus;
2 kiaušiniai;
Žiupsnelis druskos;
½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė;
1 valg. š. romo arba ryžių degtinės;
Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių;
200 g miltų;
Jei reikia- 1-2 valg. š. pieno.


GAMINIMAS:

Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą bei miltais pabarstytą aukštą bei pailgą kepimo formą ir kepti iš anksto įkaitintoje iki 180°C temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668