Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)


INGREDIENTAI:

2 aitriosios paprikos (chiles poblanos) arba 2 žaliosios paprikos ankštys ir žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų;
125 ml pieno;
Druska ir ką tik malti pipirai;
60 g sviesto;
10 g miltų;
125 g Crème fraîche arba riebios grietinės;
60 g Čederio sūrio;
4 vištienos krūtinėlės filė;
1 valg. š. aliejaus arba sviesto formai ištepti.


GAMINIMAS:

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crème fraîche arba grietinę. Nukelkite nuo viryklės ir įmaišykite 2/3 sūrio. Pagardinkite druska.

Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite. Likusią sviesto dalį įkaitinkite plačioje keptuvėje ir šiek tiek apkepkite vištienos krūtinėlės filė iš abiejų pusių po 2-3 min. Pagardinkite druska ir pipirais. Orkaitę įkaitinkite iki 180-190°C temperatūros. Apkepo formą ištepkite riebalais. Į ją sudėkite vištieną, apipilkite padažu ir užbarstykite likusį sūrį. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 10-15 min. Patiekite su ryžiais, bulvėmis arba tortilijomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668