Agrastų putėsiai su vynu ir grietinėle receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agrastų putėsiai su vynu ir grietinėle


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

6 porcijos

500 g agrastų,
125 ml vandens,
150 g cukraus,
100 ml maderos.
500 ml pieno,
4 kiaušiniai,
12 migdolinių sausainių,
6 ananasų cukatos,
6 konservuotų apelsinų skiltelės,
125 ml grietinėlės,
2 šaukšteliai vanilinio
cukraus,
300 g biskvito,
ledo gabalėlių.

GAMINIMAS:

Agrastus nuplauname, nuvalome, užpilame vandens, įberiame 100 g cukraus, užviriname ir, nustatę mažą kaitrą, verdame 10 minučių. Ataušiname. Kiaušinius gerai išplakame su likusiu cukrumi. Pieną užviriname. Nepaliaujamai maišydami sudedame į jį kiaušinių masę. Nustatę mažą kaitrą, maišome, kol masė sutirštėja.

Kremą dedame į indą su ledo gabalais ir aušiname, kartkartėmis pamaišydami. Biskvitą supjaustome gabalėliais, sudedame į didelį stiklinį indą ir apšlakstome madera. Ant viršaus dedame agrastus, paskui - sausainius. Apšlakstome juos madera ir užtepame kremą. Šaldome 4 valandas. Vaisius supjaustome nedideliais kubeliais. Grietinėlę išplakame su vaniliniu cukrumi, uždedame ant deserto, papuošiame vaisiais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668