Ryžių gėrimas (Horchata) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių gėrimas (Horchata)


INGREDIENTAI:

75 g baltųjų ilgagrūdžių ryžių;
1,5 l negazuoto mineralinio vandens;
40 g migdolų;
50 g cukraus;
Maždaug 1,2 valg. š cinamono;
Ledo gabalėlių.


GAMINIMAS:

Ryžius nuplaukite ir užpilkite ½ l negazuoto mineralinio vandens. Palikite pastovėti 3 val. Migdolus užpilkite ½ l verdančio vandens, palikite šiek tiek pastovėti, perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite. Ryžius ir vandenį, kuriame mirko, supilkite į plaktuvą, gerai sutrinkite ir supilkite į puodą. Migdolus sumalkite, sudėkite į puodą, taip pat supilkite ir likusį mineralinį vandenį. Suberkite cukrų ir cinamoną, išmaišykite ir pastatykite šaltai. Į kiekvieną taurę įdėkite po 1-2 ledo gabalėlius ir supilkite gėrimą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668