Austriškas "Vienos kepsnys" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Austriškas "Vienos kepsnys"


INGREDIENTAI:

5—6 bulvės,
600 g kiaulienos,
2 morkos,
2 petražolių šaknys,
salieras,
3 svogūnai,
3 kvepiantieji pipirai,
maltų pipirų,
2 lauro lapai,
šaukštas paruoštų krienų,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu vandeniu, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir 1 val. troškinama ant silpnos ugnies. Po to sudedamos stambiai tarkuotos daržovės, kubiukais supjaustytos bulvės ir vėl kepama, kol bulvės suminkštės. Mėsa išimama ir supjaustoma griežinukais. Daržovės, sumaišytos su krienais, patiekiamos atskirai. Valgoma su salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668