400g ilgagrūdžių ryžių,višta,
200g šaldytų krevečių,
200g krabų lazdelių,
6 pomidorai, 3 svogūnai,
3 skiltelės česnako,
12-16 žaliųjų alyvuogių,
0,5 stiklinės sauso balto vyno alyvuogių aliejaus(3-4 šaukštai)
0,5 l sultinio, baltųjų pipirų,
druskos, kario.
GAMINIMAS:
Vištą supjaustyti gabaliukais.Dideliame plokščiame puode įkaitinti 3-4 šaukštus alliejaus ir pakepinti vištos gabaliukus. Pasūdyti,pabarstyti pipirais,kariu, suberti smulkiai sukapotus svogūnus,česnakus ir ryžius. Maišant kepti 4 min.,supilti karštą sultinį ir ant mažos ugnies virti 15 min. Tada sudėti krevetes, krabų lazdelių gabaliukus, skiltelėmis supjaustytus pomidorus,supilti vyną ir gerai išmaišius troškinti 10 min.