600 g. jautienos filė,
200 g. fermentinio sūrio,
2 šaukštai majonezo,
maltų raudonų saldžiųjų paprikų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos, aliejaus kepti,
žalumynų papuošti.
GAMINIMAS:
Filė nuplauname, nusausiname, supjaustome griežinėliais ir pamušame. Apibarstome mėsą prieskoniais ir druska. Dedame į aliejumi pateptą skardą. Kepame apie 20 minučių 230 laipsnių karštumo orkaitėje. Mėsai apkepus skardą ištraukiame. Kepsnio paviršių aptepame majonezu, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame dar apie 20 minučių, kol sūris pasidaro traškus. Atvėsiname, apibarstome žalumynais. Tiekiame su žaliomis arba marinuotomis daržovėmis, duona ar batonu.