Jautienos filė su daržovėmis ir padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos filė su daržovėmis ir padažu


INGREDIENTAI:

600 g. jautienos nugarinės,
200 g. šviežių arba šaldytų mėlynųjų slyvų,
jautienos prieskonių mišinio,
smulkintų rozmarinų,
vienos citrinos sulčių,
šaukštelis cukraus, druskos,
3 šaukštai aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišinį gerau įtriname į mėsą. Palaikome apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į "kepimo rankovę". Į ją įpilame aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių. Kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 50 minučių.

Iškepusią mėsą atvėsiname. Laikome šaldytuve 6 valandas. Paskui supjaustome griežinėliais. Tiekiame su virtomis daržovėmis: morkomis, žiediniais kopūstais, konservuotais žirneliais ar kt.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668