Tešla:
3 kiaušiniai,
9 šaukštai miltų,
Glaistas:
1 stiklinė natūralaus medaus,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė vandens,
Apibarstymui:
aguonos.
Kepimui:
0,7 l aliejaus(geriausiai rapsų).
GAMINIMAS:
Glaisto gaminimas. Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas.
Tešlos ruošimas. Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 – 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo(permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia lygiakraščius trikampius), juos sumetam į karštą keptuvę (indą) su aliejum. Lapeliai kepami iki norimo rudumo.Iškepti lapeliai pamirkomi glaiste ir dedami ant lėkštės. Kiekvienas lakštelis apiberiamas aguonomis.Iš lakštelių suformuojame piramidę.