Šokoladinis Bavarijos kremas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šokoladinis Bavarijos kremas


INGREDIENTAI:

180 ml pieno,
100 g cukraus,
4 kiaušinių tryniai,
125 g pusiau saldaus trupinto (juodojo) šokolado,
1 šaukštas želatinos miltelių,
23 cm skersmens, 2,5 cm storio parduotuvėje pirktas biskvitas,
500 ml tirštos grietinėlės,
Tarkuoto pusiau saldaus baltojo šokolado, papuošti.


GAMINIMAS:

Užvirinkite pieną mažoje keptuvėje ant mažos ugnies. Suplakite cukrų ir kiaušinius vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos ir tirštos masės. Iš lėto supilkite pieną į kiaušininį mišinį nuolat pamaišydami. Vėl supilkite į keptuvę ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies prieš pat užverdant. Atvėsinkite 5 minutes, paskui sudėkite šokoladą ir želatiną ir maišykite, kol ištirps. Atvėsinkite. Sudėkite biskvitą į 23 cm skersmens formą. Apšlakstykite romu. Suplakite grietinėlę iki standžių putų ir supilkite į šokoladinį mišinį. Sukrėskite mišinį ant biskvito. Atvėsinkite šaldytuve, kol sustings, apie 4 valandas. Papuoškite tarkuotu šokoladu prieš pat patiekdami.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668