Kiauliena, kepta ant iešmelių receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena, kepta ant iešmelių


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos išpjovos,
2 svogūnai, 2 česnako skiltelės,
100g. aliejaus,
4 šaukštai sojų padažo,
2 šaukštai citrinų sulčių,
2 arbatiniai šaukšteliai susmulkintos džiovintos arba šviežios kalendros arba kmynų,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Svogūnus ir česnakų skilteles nulupame, smulkiai supjaustome ir sudedame į negilų indą. Supilame aliejų, sojų padažą, citrinų sultis, susmulkintą kalendrą arba kmynus, maltus pipirus ir viską išmaišome. Į paruoštą marinatą sudedame mėsą, išmaišome, uždengiame ir padedame į šaldytuvą. Marinuojame 7-8 val. Po to mėsą išimame iš marinato, nusausiname servetėle, sumauname ant iešmelių ir kepame palaistydami marinatu orkaitėje 10 min. Tiekiame su virtais ryžiais. Puošiame žalumynais.

Pastabos:
Vietoj kiaulienos šiuo būdu galima kepti vištieną, kalakutieną, triušieną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668