Raudonųjų pupelių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų pupelių sriuba


INGREDIENTAI:

1,5 stiklinės raudonųjų pupelių,
2 l. vandens, 1 svogūnas,
50g. nuvalytų graikinių riešutų,
0,5 šaukšto miltų,
2 šaukštai sviesto,
maltos raudonosios aitriosios paprikos,
druskos, petražolių lapelių.


GAMINIMAS:

Pupeles nuplauname, suberiame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, įberiame druskos, uždengiame ir užverdame. nugriebiame putas ir verdame 1-1,5val. ant silpnos ugnies. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, suberiame miltus, maltą aitriąją papriką ir dar truputį pakepiname. Supilame į sriubą, suberiame sutrintus arba sumaltus graikinius riešutus, pasūdome ir verdame 15-20min. Tiekdami į stalą, įberiame susmulkintų petražolių lapelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668