Anties krūtinėlė apelsinų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Anties krūtinėlė apelsinų padaže


INGREDIENTAI:

4 anties krūtinėlės (maždaug po 300g)
4 apelsinai, 2 apelsinų sultis
0,5 stiklinės apelsinų likerio
4 šaukštai sviesto, cinamono
druskos, pipirų


GAMINIMAS:

Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinų sultis ir troškinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skiltelių plėvelę ir supjaustyti. Apelsinus užpilti likeriu, išmaišyti ir sudėti į mėsą, tada patroškinti dar 10 min. Krūtinėlę supjaustyti griežinėliais ir patiekti su troškintais apelsinais bei makaronais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668