250 g ryžių, 80 g razinų,
50 g augalinio aliejaus,
50 g svogūnų, 15 g česnako,
250 g pjaustytos įvairios rūšies mėsos,
10 g raudonosios aitriosios paprikos (arba 30 g maltų raudonųjų pipirų),
250 g pomidorų, 375 g vandens,
80 g lašinių, druskos.
GAMINIMAS:
Ryžius nuplauti, apdžiovinti, suberti į puodą, įdėti razinas, įpilti augalinio aliejaus ir troškinti tol, kol ryžiai apskrus. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti aliejuje. Vėliau įdėti mėsos, smulkiai pjaustytą papriką ir troškinti 10 minučių. Prieš baigiant troškinti, įdėti pomidorus be luobelės ir įpilti šiek tiek vandens. Mėsą apibarstyti druska, sumaišyti su ryžiais, sudėti į kepimo skardą. Ant mėsos paskleisti smulkiomis juostelėmis pjaustytus lašinius. Kepimo skardą įdėti į orkaitę. Kepti ant silpnos ugnies tol, kol suminkštės ryžiai.