2 viščiukai,
120 g augalinio aliejaus,
80 ml baltojo vyno,
200 ml sultinio,
25 g pomidorų padažo,
220 g pomidorų,
200 g saldžiosios paprikos,
200g baltos duonos,
12 tortiljų, anyžių,
cinamono, kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų paprikų),
druskos.
GAMINIMAS:
Viščiukus supjaustyti gabaliukais, gausiai apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti cinamonu. Kepti aliejuje iki paruduos odelė. Po to įpilti baltojo vyno, sultinio, įdėti pomidorų padažo, anyžių ir troškinti. Nulupti pomidorų luobelę, išimti sėklas ir pakepinti. Išvalyti saldžiąją papriką, pakepinti augaliniame aliejuje. Mėsą išdėlioti ant tortiljų. Aplink mėsą išdėti garnyrą ir apipilti mėsos sultimis.