Pikantiška svogūnų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiška svogūnų sriuba


INGREDIENTAI:

500 g svogūnų,
3 šaukštai sviesto,
4 riekelės prancūziško batono,
1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio,
šaukštas miltų,
50 g tarkuoto parmezano sūrio,
pagal skonį druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais.

Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių. Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos. Virkite apie 20 minučių.

Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste.
Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę, apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu. Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668