5-6 šviežios bulvės,
300-400g. maltos mėsos,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
2 skiltelės česnako,
3-4 pomidorai,
1-2 baklažanai,
1 galvutė svogūno,
maltos mėsos prieskoniai,
pipirai, druska,
bulvių prieskoniai,
kmynai,
3 kiaušiniai,
1/2 stiklinės pieno,
susmulkinti žalumynai,
aliejus kepimui.
GAMINIMAS:
Bulves gerai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, pusę jų sudėkite į kepimo formą, apibarstykite prieskoniais. Ant bulvių sudėkite pusę griežinėliais supjaustytų daržovių. Maltą mėsą sumaišykite su sumulkintais česnakais, svogūnais, džiūvėsėliais, prieskoniais ir dėkite į formą. Ant viršaus sudėkite likusias bulves ir daržoves, užpilkite kiaušinių ir pieno plakiniu, uždenkite folija ir kepkite 20 min. Baigiant kepti, foliją nuimkite, kad gražiai apkeptų.