Tradiciniai koldūnai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradiciniai koldūnai


INGREDIENTAI:

Tešlai:
300g. miltų,
kiaušinis,
3 šaukštai vandens,
druskos.

Įdarui:
150g. jautienos, veršienos ar vištienos,
20 g. fermentinio sūrio,
svogūnas,
3 riekelės mirkyto pyrago,
druskos, pipirų,
muskato.


GAMINIMAS:

Mėsą sumalti kartu su pyragu, suberti pakepintą svogūną, įdėti prieskonių ir išmaišyti. Kartais šį įdarą keičia daržovės.

Užminkius tešlą, ją 1 val. palaikyti, paskui labai plonai iškočiojus daryti koldūnus. Kraštus patepti kiaušiniu ir virti pasūdytame vandenyje.

Padažas: aliejuje pakepinti miltus, įpilti grietinės. Užpylę padažą ant koldūnų, galima patiekalą pabarstyti žaliais žirneliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668