Vermišelių pica receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vermišelių pica


INGREDIENTAI:

300 g vermišelių,
3 galvutės svogūnų,
300 g karštai rūkytos kiaulienos,
druskos,
maltų pipirų,
po šaukštelį baziliko ir čiobrelių,
7-8 Šaukštai pomidorų padažo,
120 g šviežių grybų,
2 šaukštai sviesto,
pusė stiklinės grietinėlės,
100 g fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, pabarstyti druska bei maltais pipirais. Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti manų kruopomis. Makaronus padalyti į dvi lygias dalis. Viena dalimi iškloti formos dugną. Sudėti pakepintus grybus, pabarstyti smulkintais čiobreliais ir baziliku. Po to dėti sluoksnį rūkytos mėsos, užpilti pomidorų padažu, o ant viršaus sudėti likusią makaronų dalį. Pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti iki 180 laipsnių C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-35 min. Valgyti su daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668