6 kiaulių ausys, apie 0,5 kg kiaulienos ,
3 virtos morkos, 4 marinuoti agurkai,
4 puselės marinuotų raudonų paprikų,
2 stiklinės marinato nuo daržovių,
malti juodieji pipirai, kiaulienos prieskoniai.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate.
Kiaulių ausis verdame 20 min.Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais.Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves.
Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val. verdame pasūdytame vandenyje.Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta.
Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.