4 vištų kiaušiniai,
100 g vištienos filė,
raudona paprika,
vidutinio dydžio pomidoras,
vidutinio dydžio svogūnas,
50 g špinatų,
20 g gražgarsčių,
bazilikų,
50 g ožkų pieno sūrio,
česnako skiltelė,
šaukštas aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Visus produktus pasiruoškite iš anksto, nes patiekalas gaminamas labai greitai. Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, česnaką - griežinėliais, papriką - kubeliais. Pomidorą išskobkite ir supjaustykite kubeliais.
Vištieną taip pat supjaustykite kubeliais (1x1 cm). Keptuvėje su aliejumi minutę pakepkite svogūnus ir česnakus. Sudėkite paprikas ir pomidorus ir kepkite 2 minutes. Tada sudėkite vištieną ir kepkite 5 minutes.
Šluotele gerai išplakite kiaušinius su druska. Špinatus, gražgarstes ir bazilikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite ir sudėkite į kiaušinių plakinį. Į keptuvę dėkite tarkuotą sūrį ir viską užpilkite kiaušinių ir žalumynų mišiniu.
Ugnį sumažinkite, uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių. Jeigu norite, omletą galite apverskite ir pakepkite kelias minutes kitą pusę. Patiekite iš karto karštoje keptuvėje.