Pupelių sriuba (Graikija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių sriuba (Graikija)


INGREDIENTAI:

500 g baltųjų pupelių,
1/2 puodelio alyvuogių aliejaus,
1svogūnas,
3 morkos,
1 saliero stiebas,
2 šaukštai koncentruotos pomidorų tyrės,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Iš vakaro pupeles užmerkite. Nusunkite, suberkite į puodą, pripilkite vandens tiek, kad apsemtų, užvirkite ir virkite apie 40 minučių. Nusunkite vandenį ir pupeles palikite kiaurasamtyje.

Puode įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, pakepinkite smulkintą svogūną. Suberkite kubeliais pjaustytas morkas ir su lapeliais supjaustytą saliero stiebą. Kepinkite 2-3 minutes.

Įmaišykite koncentruotą pomidorų tyrę, ją gerai ištrinkite. Suberkite pupeles, užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų. Virkite apie 30 minučių. Pabarstykite druska ir pipirais. Galiausiai supilkite likusį aliejų, pavirkite porą minučių ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668