500 g (6 lapelių) šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos,
120 g aštrios dešros (pvz., čiorizo),
100 g grietinės,
12 kiaušinių,
80-100 g smulkiai tarkuoto čederio sūrio,
3 konservuotų saulėje džiovintų pomidorų,
1 šaukšto smulkiai kapotų petražolių,
1 šaukšto garstyčių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Dešrą supjaustykite plonomis riekelėmis. Keturis atšildytos tešlos lapelius perpjaukite per pusę, likusius supjaustykite vienodo pločio juostelėmis ir jomis apklijuokite kvadratėlių kraštus.
Grietinę išmaišykite su čederio sūriu, smulkiai pjaustytais pomidorais, druska ir pipirais ir šia mase aptepkite pyragėlių vidų. Į kiekvieną iš jų vidų įmuškite po kiaušinį, kraštuose sudėkite dešros riekeles. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 min. Iškeptus pyragėlius pabarstykite petražolėmis.