250 g konservuotų pupelių,
didelis burokėlis,
aitrioji paprika,
svogūnas,
3 šaukšteliai krienų,
2 šaukštai sojų padažo,
0.5 šaukštelio citrinų sulčių,
3 šaukštai aliejaus,
džiovintų česnakų,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Burokėlį nuplaukite, suvyniokite į foliją ir kepkite maždaug valandą ar pusantros iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą burokėlį nulupkite. Svogūną taip pat nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite su aliejumi.
Konservuotas pupeles nuplaukite ir leiskite vandeniui nuvarvėti. Sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, krienus, aliejų, žiupsnelį džiovintų česnakų ir aitriąją papriką. Visus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite iki vienalytės masės.