Pupelių ir burokėlių užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių ir burokėlių užtepėlė


INGREDIENTAI:

250 g konservuotų pupelių,
didelis burokėlis,
aitrioji paprika,
svogūnas,
3 šaukšteliai krienų,
2 šaukštai sojų padažo,
0.5 šaukštelio citrinų sulčių,
3 šaukštai aliejaus,
džiovintų česnakų,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Burokėlį nuplaukite, suvyniokite į foliją ir kepkite maždaug valandą ar pusantros iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą burokėlį nulupkite. Svogūną taip pat nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite su aliejumi.

Konservuotas pupeles nuplaukite ir leiskite vandeniui nuvarvėti. Sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, krienus, aliejų, žiupsnelį džiovintų česnakų ir aitriąją papriką. Visus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite iki vienalytės masės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668