150 g sojų pupelių,
kiaušinis,
100 g pievagrybių,
svogūnas,
maltų džiūvėsėlių,
petražolių,
raudonėlių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Sojų pupeles pamerkite į šaltą vandenį ir jame palaikykite 12 valandų. Tada nuplaukite, užpilkite šviežiu vandeniu ir virkite apie 2 valandas, kol išvirs. Susmulkinkite nuluptą svogūną, grybus ir pakepinkite su aliejumi.
Vėliau kartu pakepinkite petražoles ir pagardinkite prieskoniais. Sojų pupeles sutrinkite ar sumalkite, suberkite pakepintus svogūnus ir grybus, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Dėkite džiūvėsėlių tiek, kad tešlą būtų galima formuoti. Formuokite kotletukus ir iškepkite.