Salotos su pesto padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su pesto padažu


INGREDIENTAI:

Salotų (lygiomis dalimis gūžinių salotų ir įvairių salotų mišinio),
15-20 vyšninių pomidoriukų,
200 g pievagrybių,
2 šaukštai citrinų sulčių,
400 g kumpio,
žaliojo pesto padažo,
1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus,
parmezano.


GAMINIMAS:

Salotų lapus suplėšykite rankomis (gana nemažais gabalėliais), sudėkite per pusę perpjautus pomidoriukus. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinų sultimis, išmaišykite ir sudėkite į salotas.

Įtarkuokite parmezano. Pestą sumaišykite su aliejumi, supilkite ant salotų ir kruopščiai išmaišykite rankomis. Kumpį supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite, po to sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Kumpio gabalėlius užberkite ant salotų ir patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668