Korėjietiškos marinuotos silkės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Korėjietiškos marinuotos silkės


INGREDIENTAI:

1 kg atvėsintų ar šaldytų silkių,
4 svogūnai,
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
0.5 šaukštelio maltų aitriųjų paprikų,
šaukštas druskos,
šaukštas pomidorų pastos,
50-75 ml acto (9 proc.),
0.5 stiklinės aliejaus.


GAMINIMAS:

Paruoškite silkių filė, tačiau odos nelupkite. Nuplaukite silkes tekančiu vandeniu ir supjaustykite gabalėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Į puodą sudėkite silkių gabalėlius, suberkite druską, juoduosius pipirus, aitriąsias paprikas, sukrėskite pomidorų pastą.

Gerai išmaišykite, supilkite actą ir dar kartą išmaišykite. Supilkite aliejų, suberkite svogūnus ir švelniai išmaišykite. Silkes 3 valandas palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668