2 dideli kalmarai,
300 g kiaulienos,
morka,
svogūnas,
2 salierų stiebai,
4 česnakų skiltelės,
pomidoras,
2 šaukštai ir dar šiek tiek (pabarstyti) miltų,
citrinos sultys,
2 šaukštai sojų padažo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų ir
aitriųjų paprikų,
kiaušinis,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Kalmarus gerai nuplaukite ir, pašalinę plėveles, sumaišykite su druska, pipirais, citrinos sultimis. Palikite 30 min. Kiaulieną smulkiai sukapokite, morką, salierus, svogūną, česnakus ir pomidorą smulkiai supjaustykite.
Gilioje keptuvėje apkepkite česnakus, svogūnus, salierus ir pomidorus. Ten pat sudėkite smulkintą kiaulieną ir apkepkite. Sudėkite morkas, supilkite sojų padažą ir troškinkite 10 min. Įberkite 2 šaukštus miltų, pagardinkite druska ir pipirais.
Nukaiskite ir palikite vėsti. Kai įdaras atvės, juo įdarykite.