1 kg kiaulienos išpjovos arba sprandinės,
150 g kietojo sūrio,
2 vidutinio dydžio pomidorai,
česnakas,
druskos,
maltų juodųjų pipirų ir
kitokių prieskonių.
GAMINIMAS:
Sūrį supjaustykite 3-4 mm plokštelėmis, pomidorus-griežinėliais arba pusžiedžiais, česnakus-plonomis plokštelėmis. Mėsą įpjaukite kas 1-2 cm, bet iki galo neperpjaukite. Gerai pasūdykite, pabarstykite pipirais.
Į kiekvieną įpjovą dėkite po 2-4 česnakų plokšteles, sūrio plokštelę ir 2 pomidorų griežinėlius. Pabarstykite prieskoniais. Mėsą gerai susukite į foliją, kad neištekėtų sultys ir neišeitų garai.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 val., tada foliją atsargiai atvyniokite ir padidinkite temperatūrą iki 200-220 laipsnių. Kepkite, kol apskrus, apie 15-20 min.