Charčio receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Charčio


INGREDIENTAI:

500 g avienos su kaulais,
100 g ryžių,
1-2 svogūnai,
3 česnakų skiltelės,
90 g graikinių riešutų,
petražolių,
kalendrų,
po ketvirtadalį šaukštelio džiovintų bazilikų ir mėtų,
maltų juodųjų pipirų,
po 0.5 šaukštelio "Chmeli suneli" ir maltų saldžiųjų paprikų,
druskos,
45 g pomidorų pastos,
2 šaukštai tkemalio padažo,
2.5 l sultinio,
šaukštas miltų,
20 g sviesto,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Į puodą įpilkite vandens ir užkaiskite virti mėsą. Virkite 1-1.5 val. Sumaišykite sviestą su trupučiu aliejaus, svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite įbėrę miltų. Tuomet į keptuvę su svogūnais įpilkite šiek tiek sultinio, sudėkite pomidorų pastą ir tkemalį.

Viską išmaišykite. Trintuvu susmulkinkite česnakus ir graikinius riešutus. Atskirai sumaišykite sausus prieskonius. Kai mėsa išvirs, ją smulkiai supjaustykite. Supjaustykite šiek tiek šviežių petražolių ir kalendrų (su stiebeliais).

Mėsą su žalumynais sudėkite į karštą sultinį. Tada į sriubą dėkite ryžius ir pakepintus svogūnus, pagal skonį pasūdykite, po 10 min. suberkite sausus prieskonius ir riešutus su česnakais. Pavirkite 8-10 min. Išjunkite ir brandinkite 15 min. Likusius žalumynus berkite tiesiai į lėkštes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668