Keksiukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keksiukai


INGREDIENTAI:

125 ml kokosų pieno,
90 g miltų,
70 g migdolų,
60 g moliūgų tyrės,
60 ml vynuogių sėklų aliejaus,
50 g rudojo cukraus,
kiaušinis,
du šaukšteliai kepimo miltelių,
šaukštelis citrinos sulčių,
pusė šaukštelio cinamono,
po ketvirtadalį šaukštelio malto imbiero ir
druskos,
saujelė pūstų burnočių sėklų,
rudojo cukraus pabarstyti.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 lapsnių. Nedideliame inde kokosų pieną sumaišykite su citrinos sultimis. Palikite pastovėti 5 minutes. Miltus dideliame dubenyje išsijokite su cinamonu, imbieru, kepimo milteliais ir druska.

Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje, nulupkite odeles ir virtuviniu kombainu sutrinkite iki miltelių. Juos suberkite į dubenį su miltais ir išmaišykite.

Į didelį indą sukrėskite moliūgų tyrę, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, supilkite kokosų pieną, aliejų ir išplakite elektriniu plakikliu.

Po šaukštą į gautą masę suberkite sausus ingredientus ir dar kartą gerai išmaišykite. Keksiukų formas ištepkite riebalais, tešlos pilkite tik iki pusės, kad liktų vietos kilti.

Pabarstykite kiekvieno keksiuko viršų ruduoju cukrumi, burnočių sėklomis ir kepkite maždaug 15-18 min., kol dailiai pagels.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668