Moliūgų latė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų latė


INGREDIENTAI:

250 ml nesaldinto migdolų pieno,
125 ml keptų moliūgų tyrės,
60 ml grietinėlės,
pusė banano,
šaukštas razinų,
pusė šaukštelio vanilinio cukraus,
ketvirtadalis šaukštelio cinamono,
po žiupsnelį malto imbiero,
muskato,
aitriųjų paprikų dribsnių,
pagal skonį cukraus,
cinamono pabarstyti.


GAMINIMAS:

Migdolų pieną išplakite su vaniliniu cukrumi. Pusę banano supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į plakti skirtą indą. Ten pat suberkite cinamoną, imbierą, muskatą, aitriųjų paprikų dribsnius, supilkite moliūgų tyrę.

Viską sutrinkite, supilkite migdolų pieną, suberkite mirkytas ir gerai nusausintas razinas. Trinkite tol, kol gausite vientisą masę. Grietinėlę supilkite į plakti tinkamą indą ir elektriniu plakikliu išplakite su žiupsneliu cukraus.

Išpilstykite gėrimą į dvi stiklines, ant viršaus krėskite po 3 šaukštus grietinėlės. Apibarstykite cinamonu ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668