500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
6 šaukštai pomidorų padažo,
120 g plonai pjaustytų kumpio griežinėlių,
160 g tarkuoto čederio sūrio,
kiaušinis,
džiovintų raudonėlių.
GAMINIMAS:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalvirščio. Plonai aptepkite pomidorų padažu, po 1 cm iki kraštų palikite. Ant padažo išdėliokite kumpio griežinėlius ir tolygiai užbarstykite sūriu (trečdalį sūrio atidėkite).
Standžiai susukite tešlą į ritinį ir dėkite į šaldytuvą 10 minučių. Aštriu peiliu supjaustykite ritinį maždaug į 12 pyragėlių ir sudėkite į kepimo formą pjūviu žemyn. Išplakite kiaušinį ir aptepkite pyragėlius, pabarstykite raudėnėliais.
Ant kiekvieno užberkite po žiupsnį tarkuoto sūrio. Šaukite į orkaitę ir kepkite 12-15 minučių. Prieš tiekdami atvėsinkite 5-8 minutes.