Karšti picos kąsneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karšti picos kąsneliai


INGREDIENTAI:

500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
6 šaukštai pomidorų padažo,
120 g plonai pjaustytų kumpio griežinėlių,
160 g tarkuoto čederio sūrio,
kiaušinis,
džiovintų raudonėlių.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalvirščio. Plonai aptepkite pomidorų padažu, po 1 cm iki kraštų palikite. Ant padažo išdėliokite kumpio griežinėlius ir tolygiai užbarstykite sūriu (trečdalį sūrio atidėkite).

Standžiai susukite tešlą į ritinį ir dėkite į šaldytuvą 10 minučių. Aštriu peiliu supjaustykite ritinį maždaug į 12 pyragėlių ir sudėkite į kepimo formą pjūviu žemyn. Išplakite kiaušinį ir aptepkite pyragėlius, pabarstykite raudėnėliais.

Ant kiekvieno užberkite po žiupsnį tarkuoto sūrio. Šaukite į orkaitę ir kepkite 12-15 minučių. Prieš tiekdami atvėsinkite 5-8 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668