Karšti pyragėliai su špinatais ir voveraitėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karšti pyragėliai su špinatais ir voveraitėmis


INGREDIENTAI:

500 g šaldytos tešlos,
50 g tarkuoto kietojo sūrio,
100 g špinatų,
sauja voveraičių,
svogūnas,
kiaušinis,
druskos ir
maltų juodųjų pipirų pagal skonį,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, skardą išklokite kepimo popieriumi. Svogūną ir voveraites supjaustykite labai smulkiai. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir pakepinkite svogūnus. Po kelių minučių suberkite voveraites.

Sudėkite špinatus, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Kepkite, kol išgaruos skystis. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite kvadratėliais. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą sūrio. Perlenkus suspauskite gautų trikampėlių kraštus. Visus sudėkite į kepimo skardą.

Išplakite kiaušinį ir pyragėlius aptepkite. Šaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668