Karšti pyragėliai su mėlynėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karšti pyragėliai su mėlynėmis


INGREDIENTAI:

Tešlai:
250 g miltų,
20 ml vandens,
žiupsnelis druskos,
250 g sviesto,
gabalėlis sviesto skardai ištepti.

Įdarui:
600 g mėlynių,
100 g cukraus,
2 šaukštai rudojo cukraus,
kiaušinis.


GAMINIMAS:

Iš 200 g miltų, druskos ir vandens užminkykite tešlą. Likusius miltus suminkykite su sviestu, suformuokite plytelę ir 20 minučių dėkite į šaldytuvą. Iškočiokite pirmąją tešlą, į vidurį dėkite antrąją ir suvyniokite. Dėkite 20 minučių į šaldytuvą.

Išėmus iškočiokite į stačiakampį, sulenkite 3 kartus ir dėkite į šaldytuvą. Tai darykite dar 2 kartus. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, kepimo skardą ištepkite sviestu, pabarstykite miltais. Mėlynes sumaišykite su cukrumi ir lengvai pertrinkite šakute.

Iškočiokite tešlą, didesne stikline išpjaukite skritulius. Į kiekvieno centrą dėkite po šaukštą mėlynių. Išplakite kiaušinį ir patepkite skritulių kraštus. Perlenkus pusiau, kraštus suspauskite.

Pyragėlius dėkite į skardą, aptepkite kiaušiniu ir kepkite 10 minučių. Pabarstykite ruduoju cukrumi ir kepkite dar 5 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668