Pistacijų pestas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pistacijų pestas


INGREDIENTAI:

200 g išlukštentų pistacijų,
skiltelės česnako,
30 kedrinių pinijų,
2 šaukštų tarkuoto parmidžano sūrio,
druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
šlakelio alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Visus ingredientus, išskyrus parmidžano sūrį, sudėkite į elektrinę trintuvę ir plakite iki vientisos masės. Baigdami gaminti padažą, suberkite parmidžano sūrį ir supilkite alyvuogių aliejų.

Šis sicilietiškas padažas ypač tinka su spiraliniais makaronais. Šaldytuve galima laikyti 2-3 dienas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668