Jaučių širdžių guliašas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaučių širdžių guliašas


INGREDIENTAI:

1 kg jaučių širdžių,
2 morkos,
2 svogūnai,
paprika,
druskos,
maltų ir nemaltų juodųjų pipirų,
česnakų skiltelės,
2 šaukštai pomidorų pastos,
saulėgrąžų aliejaus,
lauro lapas.


GAMINIMAS:

Paruoštas širdis 2-3 val. pamirkykite šaltame vandenyje. Tuomet supjaustykite juostelėmis. Į keptuvę įpilkite aliejaus, gerai įkaitinkite ir sudėkite širdis. Kepkite, kol nebegaruos sultys. Kai širdys apkeps (tai truks apie 20 min.), įpilkite karšto vandens tiek, kad jas apsemtų.

Keptuvę uždenkite dangčiu ir vis pamaišydami troškinkite apie 1 val. ant mažos ugnies. Jeigu pastebėsite, kad skysčio mažoka, galite įpilti dar šiek tiek karšto vandens. o 40 min. suberkite supjaustytus svogūnus ir paprikas, tarkuotas morkas.

Išmaišykite, įmeskite lauro lapą, nemaltų pipirų. Vėl viską išmaišykite ir po 20 min. sudėkite pomidorų pastą, pasūdykite, pagardinkite maltais pipirais. Likus 10 min. iki gaminimo pabaigos suberkite smulkintus česnakus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668