Virtos jaučių širdys su grietinės ir garstyčių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtos jaučių širdys su grietinės ir garstyčių padažu


INGREDIENTAI:

700 g jaučių širdžių,
2 svogūnai,
150 g grietinės,
šaukštas garstyčių,
šaukštas druskos,
3 laurų lapai,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Paruoštas širdis išvirkite su laurų lapais. Sultinį pasūdykite. Kol virtos širdys vėsta, pakepkite mažais kubeliais supjaustytus svogūnus, kol gražiai pagels. Širdis taip pat supjaustykite kubeliais ir suberkite prie svogūnų.

Grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir užpilkite šiuo mišiniu širdis. Taip pat įpilkite apie 150 ml sultinio. Pagardinkite pipirais, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668