Troškintos vištų širdelės su ryžiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos vištų širdelės su ryžiais


INGREDIENTAI:

450 g vištų širdelių,
2 stiklinės ryžių,
svogūnas,
morka,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kitų mėgstamų prieskonių.


GAMINIMAS:

Širdeles nuplaukite ir apkepkite gilioje keptuvėje. Po 5 min. suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir smulkiai tarkuotas morkas. Pasūdykite, įpilkite vandens ir 40 min. troškinkite ant mažos ugnies.

Ryžius nuplaukite ir suberkite į keptuvę. Įpilkite vandens tiek, kad apsemtų ryžius, pagardinkite druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Viską išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol visiškai išgaruos vanduo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668