Blyneliai su vištų širdelėmis ir skrandukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blyneliai su vištų širdelėmis ir skrandukais


INGREDIENTAI:

0.5 l pieno,
0.5 l atvėsinto virinto vandens,
3-4 kiaušiniai,
1-1.5 stiklinės kvietinių miltų,
1/4 šaukštelio sodos (gesintos lašeliu acto),
2-3 šaukšteliai druskos,
šaukštelis cukraus,
3-4 šaukštai aliejaus,
0.5 kg vištų širdelių,
0.5 kg vištų skrandukų,
svogūnas,
sviesto,
lauro lapas,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pieną, vandenį, kiaušinius, druską, cukrų, sodą ir aliejų plakite plaktuvu po truputį berdami išsijotus miltus. Tešla turi būti skysta, tuomet blyneliai bus ploni ir minkšti. 2 val. (galima ir per naktį) tešlą palaikykite šaldytuve.

Prieš kepdami blynelius, tešlą dar kartą išplakite. Iškepkite blynus. Paruoštus skrandukus ir širdeles apkepkite, tuomet įpilkite truputį vandens, įdėkite lauro lapą ir patroškinkite, kol suminkštės (ant mažos ugnies apie 1 val.).

Sumalkite, sumaišykite su svieste pakeptais smulkintais svogūnais, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Tada po truputį pildami sultinį, kuriame įdarą troškinote, išgaukite norimą konsistenciją (tik nepadauginkite, kad nebūtų itin skystas).

Dėkite po šaukštelį įdaro ant iškeptų blynelių, juos susukite ir pakepkite su sviestu, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668