Jaučių širdžių mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaučių širdžių mišrainė


INGREDIENTAI:

350 g jaučių širdžių,
170 g ropinių svogūnų,
3 šaukštai majonezo,
5 g maltų juodųjų pipirų,
15 g šviežių petražolių,
žiupsnelis druskos.


GAMINIMAS:

Jaučių širdis nuplaukite ir išvirkite (riebalus galima nuplauti ir išvirus). Supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus ir petražoles susmulkinkite.

Viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir majonezu. Tokią mišrainę galima gardinti ir smulkintais graikiniais riešutais, taip pat virtais kiaušiniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668